HOE EEN GOEDE SPORTZAAL VINDEN ? VOLG DE HANDLEIDING ! | Blog | Fitness-Clubs.be

HOE EEN GOEDE SPORTZAAL VINDEN ? VOLG DE HANDLEIDING !

U zoekt een fitnesszaal die het best bij u zou passen, maar weet niet hoe je het moet aanpakken ? 
Hier is een effectieve methode in 3 eenvoudige stappen: 


Eerste stap 

Zoek een sportzaal in de buurt van uw woonplaats of van uw werkplek en ga naar binnen om informatie te vragen. Waarom in uw buurt? Omdat met de tijd, de afstand vaak een factor van demotivatie wordt of nog een excuus om niet te gaan trainen. Waarom de zaal binnengaan? Want in een paar minuten zul je veel antwoorden op uw vragen krijgen over de kwaliteit van de ontvangst, netheid, verlichting, sfeer, een overzicht van de clubleden of personeel ... Om meer informatie te verzamelen kan u een rondleiding van de zaal vragen!
 

Tweede stap

Praat met de persoon van het onthaal en stel vragen die aan uw behoeften beantwoordt. Is een persoonlijke begeleiding voorzien in de eerste sessies ? Welke soorten groepslessen zijn voorgesteld? Hoe ziet de wellnessruimte eruit? Zijn de sportinstructeurs gekwalificeerd?  Welke soorten abonnementen kunt u krijgen? Hoeveel kost dat? Zijn er inschrijving of verzekeringskosten ? Kortom, de vragen die u interesseren. 
Ter informatie, u kunt al de meeste antwoorden vinden op fitness-clubs.be
Als je niet vertrouwd bent met een zaal of als het niet voldoet aan uw behoeften, verlies uw tijd niet en ga kijken naar een ander. Daarentegen, als een  fitnesszaal je bevalt, ga dan naar de derde stap. 
 

derde Stap 

Vraag een ​​gratis proefles. Waarom een gratis proefles vragen? Om de kwaliteit van het toezicht te controleren, het sonderen van de sfeer, het testen van de fitnesszaal / cardio / krachttraining of een groepsles. Maak van de gelegenheid om de kleedkamer, douches en een wellnessruimte als die er is te gebruiken! 
Tip: het is noodzakelijk om deze proefsessie te gebruiken op een moment van de week wanneer u weet dat u de gewoonte gaat hebben om later te gaan, want er kunnen tien keer zoveel mensen op een doordeweekse avond dan een zaterdag ochtend komen. Na deze sessie, moet je alle kaarten in handen hebben om een wijs besluit te nemen! 

Ander artikel:

HOE IS BASIC-FIT ANDERS DAN ANDERE FITNESSZALEN ?

 Onze partners